Serveis

Recobriment Amb Poliuretà A Barcelona

Recobriment Amb Poliuretà A Barcelona

En Projecció Vallès tenim a diversos clients que es queixen de les filtracions d’aigua que, de vegades, afecten als seus habitatges o locals. Això sol succeir quan tenen terrasses o balcons, però pot resoldre d’una manera molt senzilla: fent un recobriment amb poliuretà. Això evitarà humitats que poden minvar la qualitat d’aquest tipus de construccions.

Per brindar els millors resultats, comptem amb els experts més destacats en recobriment amb poliuretà que estudiaran cada cas en particular per oferir-los als nostres clients l’opció més recomanada per resoldre els problemes que estan tenint. Però això no és tot. Els nostres professionals estan capacitats per treballar amb tot tipus de superfícies a Barcelona que requereixin l’ús del poliuretà.

Recobriment Amb Poliuretà Per Impermeabilitzar

El recobriment amb poliuretà en habitatges o locals de Barcelona serveix per impermeabilitzar les terrasses o balcons. De fet, aquest material és excel·lent i ofereix un assecat ràpid per evitar possibles problemes d’humitats. No obstant això, hi ha altres àrees en què també s’han especialitzat nostres experts.

Ponts De Vianants A Barcelona

A Barcelona comptem amb diferents ponts per als vianants molts dels quals requereixen d’una especial atenció. La seguretat dels vianants és molt important i si un pont de vianants no compta amb els materials adequats es poden produir accidents.

Quan plou, els ponts per als vianants poden tornar-se molt relliscosos i les persones poden patir caigudes. Els nostres experts treballen amb el poliuretà per recobrir el paviment d’aquest tipus de llocs i així garantir la seguretat dels habitants de Barcelona.

Aparcaments Recoberts Amb Poliuretà

Els aparcaments que tenen un recobriment amb poliuretà solen ser aquells que són interiors. Si ens fixem en els supermercats, ens trobem amb un sòl que no rellisca, que s’asseca ràpidament i que ofereix una gran seguretat per a qui camina sobre ell. Però aquesta seguretat es trasllada als cotxes que evitaran derrapatges. No obstant això, en Projecció Vallès hem treballat, també, amb alguns aparcaments exteriors.

Terrats En Edificacions A Barcelona

La part superior d’un habitatge o un local es troba a la intempèrie i sol patir les inclemències del temps. Per això,  sense un bon recobriment amb poliuretà, és possible relliscar  i sentir-se insegur en aquesta part alta d’algunes construccions.

No obstant això, hi ha molts més llocs que necessiten un bon recobriment amb poliuretà. Per exemple, gimnasos, cellers i tot tipus d’àrees interiors i exteriors que els nostres clients desitgen impermeabilitzar per la seva seguretat i per, també, protegir l’estructura.

Sol·licita Pressupost Per Aïllament Acústic O Tèrmic

Com realitzem el recobriment amb poliuretà?

Els nostres experts utilitzen les membranes de poliuretà per oferir un recobriment excel·lent . Aquesta ha estat la millor elecció després d’anys d’experiència, a causa que són homogènies, tenen una alta durabilitat, són impenetrables i ofereixen una gran adherència. A més, són resistents a la corrosió.

Assecar la superfície

La manera en què els professionals de Projecció Vallès treballen és assecar primer la superfície a Barcelona sobre la qual es va a treballar. Si el recobriment amb poliuretà s’exposés sense atendre aquest aspecte, és molt probable que l’aïllament no fos el buscat i que els resultats que el client desitja no es manifestin.

Impermeabilitat Immediata Amb Poliuretà

Després d’aplicar el producte, la impermeabilitat començarà a fer efecte . De fet, passats 10 minuts de la col·locació del poliuretà, ja es poden començar a veure els resultats.

El recobriment amb poliuretà a Barcelona dut a terme pels nostres experts no requereix d’obres ni d’un temps excessiu . Depenent de la superfície sobre la que calgui treballar es pot necessitar un matí o un dia per a la seva execució. No obstant això, en Projecció Vallès busquem la qualitat i, al mateix temps, fer la nostra feina el més aviat possible. Perquè sabem que el temps dels nostres clients és molt important i cal cuidar-lo.

Si tens problemes d’humitats, una terrassa que rellisca o un balcó que no impermeabilitza l’aigua consulta amb els nostres experts. Ells t’assessoraran en tot moment i respondran a tots els dubtes. Fins i tot  podràs triar l’acabat del paviment en brillant o mat ! El poliuretà és el material adequat per per protegir el teu habitatge i sentir-te més segur.

Si Necessita Més Informació De Com Treballem L'aïllament En Les Seves Reformes Necessita Un Pressupost, Pots Fer-Nos Arribar Les Seves Preguntes Amb Aquest Formulari.

On estem ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Demani el seu pressupost

Información
Tipo de servicio
Aislamiento
Nombre proveedor
Proyección Vallés,
Carrer de la Pelleria, 6,Les franqueses del vallés.,Barcelona-08520,
Telephone No. 628 05 54 60
Area
Cataluña
Descripcion
Empresa de aislamiento con poliuretano proyectado. Servicio en toda Catalunya, con más de 15 años de experiencia. Profesionales a tu disposición. Pide presupusto sin compromiso.

Más información? Contacta!:

Whatsapp

proyeccion contacto

Teléfono:

proyeccion contacto teléfono