Serveis

Morter Ignifugat

Especialistes En Aïllament Del Foc Amb Morter Ignifugat

En Projecció Vallès som especialistes en la utilització i implementació del morter ignifugat per a usos familiars i industrials. Així ho testifiquen diferents assajos com l’11 / 2351-840 (ENAC) o la pròpia homologació Applus amb assaigs de reacció davant el foc.

Per a més informació, tenim disponible per al públic la fitxa tècnica del producte en format PDF : Coteterm FOC (Parex, Setembre de 2011) .

La raó per la qual en la nostra empresa a Barcelona apostem pel poliuretà és perquè molt pocs materials són els que ofereixen un aïllament tan efectiu i, al mateix temps, tenen una gran durabilitat. Per això, durant 15 anys ens hem especialitzat i perfeccionat en l’ús d’aquest producte.

Com Funciona El Procés?

El primer pas del procés consisteix en el pastat: el producte és col·locat sobre la tremuja d’ompliment de la màquina proyectora de morter. Després, passem a realitzar l’ajust de l’aigua de pastat al cabalímetre. La fi d’aquest procés és el d’obtenir la consistència adequada a la nostra barreja. Per aplicar el producte, projectem mecànicament de manera contínua (sense aturades) sobre l’escuma de poliuretan

Com Aplicar El Morter Ignifugat?

 • Interiores / Exteriores: este material es polivalente tanto en entornos al aire libre como en interiores. Se recomienda aplicar en ambientes con temperaturas entre 5ºC hasta 38ºC.
 • Se recomienda no aplicar directamente sobre el poliuretano proyectado. Es necesario dejar enfriar la espuma hasta que consiga una temperatura ambiente.
 • Evitar su aplicación directa en días lluviosos.
 • Uso: Proyectar el producto de manera mecánica sin pausa, recubriendo un mínimo de cinco milímetros en cualquier punto de la superficie de de la espuma de poliuretano.
 • La espuma de poliuretano debe permanecer intacta entre 24 y 72 horas antes de la aplicación del mortero de poliuretano. Fachadas ventiladas y techos: en los que se requiera una exigencia tipo B s1 d0.

Usos I Aplicacions Del Morter Ignifugat

 •  Protecció ignífuga d’estructures d’acer.
 •  Protecció de formigó armat enfront del foc.
 •  Protecció d’estructures mixtes (xapa d’acer i formigó).
 •  Aïllaments: gràcies a les seves condicions protectores i aïllants davant del foc, aquest material és ideal per ser utilitzat com a aïllant ignífug

Avantatges Del Morter Ignifugat:

 • No necessita imprimació.
 • Es pot aplicar directament sobre l’escuma de poliuretà.
 • Permeabilitat davant el vapor d’aigua.
 •  Aplicació senzilla.
 • Resistència a la intempèrie i aïllament enfront del fred i la calor extrems.
 • Possibilitat d’aplicació per projecció mecànica.
 • Alt grau d’adherència Seguretat: a causa de la seva composició i caràcter ignífug.
 • Durabilitat enfront d’altres alternatives del sector.

Sol·licita Pressupost Per Aïllament Acústic O Tèrmic

Les Opinions Dels Nostres Clients Ens Avalen

En Projecció Vallès busquem la qualitat, la rapidesa i que els nostres clients rebin un producte immillorable amb tots els avantatges que sempre els comuniquem de manera honesta. Algunes de les opinions que ens han deixat manifesten l’estalvi energètic que han aconseguit en les seves factures gràcies a l’aïllament amb poliuretà. Doncs aquest material evita que la calor o el fred penetri en els seus habitatges aconseguint, així, que sempre hi hagi una temperatura confortable. Això fa innecessari l’ús de la calefacció o l’aire condicionat.

Altres clients s’han quedat gratament sorpresos pel temps que els porta als nostres experts la instal·lació dels aïllaments amb poliuretà. En Projecció Vallès sempre complim amb els terminis acordats per això els nostres especialistes treballaran intensament perquè tot estigui a punt el més ràpid possible perquè el client no hagi d’esperar.

Puntualitat, neteja, qualitat, honestedat i amabilitat és el que trobaràs a Projecció vallès.

Si Necessita Més Informació De Com Treballem L'aïllament En Les Seves Reformes Necessita Un Pressupost, Pots Fer-Nos Arribar Les Seves Preguntes Amb Aquest Formulari.

On estanys ubicats

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Demani el seu pressupost

Información
Tipo de servicio
ortero
Nombre proveedor
Proyección Vallés,
Carrer de la Pelleria, 6,Les franqueses del vallés.,Barcelona-08520,
Telephone No. 628 05 54 60
Area
Cataluña
Descripcion
Empresa de aislamiento con poliuretano proyectado. Servicio en toda Catalunya, con más de 15 años de experiencia. Profesionales a tu disposición. Pide presupusto sin compromiso.

Más información? Contacta!:

Whatsapp

proyeccion contacto

Teléfono:

proyeccion contacto teléfono