Poliuretà projectat a Barcelona per a l'aïllament acústic i tèrmic

El poliuretà projectat, també conegut com escuma de poliuretà, goma escuma o poliuretà injectat, té múltiples aplicacions en el món de la construcció, edificació i llar.

La projecció és una tècnica que consisteix a aplicar aquest material in situ, polvoritzant-lo sobre la superfície desitjada, ja sigui en parets, sostres o façanes, en temps real.

El poliuretà és un material 100% innocu i saludable per a l'home, sempre que sigui aplicat per professionals i la superfície compti amb les condicions adequades (ventilació, temperatura, humitat ... etcètera).

Les seves propietats el converteixen en un magnífic aïllant tèrmic, absorbent de sorolls i material de farciment per a diverses obres.

El poliuretà Rígid és un dels materials aïllants tèrmics més eficients i duradors. En Proyección Vallés només utilitzem materials de la més alta qualitat per poder donar un servei integral.

Pioners en poliuretà projectat

En Proyección Vallés som pioners en la utilització i implementació del poliuretà projectat per a usos familiars i industrials. Així ho testifiquen nombrosos assajos recollits per l'ENAC (Entitat Nacional d'Acreditació) com poden ser l'11 / 2351-840.

Són moltes les empreses i particulars que han confiat en la nostra experiència professional, per les seves solucions en aïllament acústic i tèrmics dels seus edificis, cases o naus industrials

 

Entre els nostres serveis s'inclouen:

 • Projecció de poliuretà.
 • Injecció de poliuretà.
 • Tot tipus d'aïllaments acústics i tèrmics.
 • Ignifugacions (sistemes contraincendis).
 • Recobriments amb escuma de poliuretà.
 • Impermeabilitzacions i membranes.

On aplicar l'escuma de poliuretà?

Interiors / exteriors:

Aquest material és polivalent tant en entorns a l'aire lliure com en interiors. El poliuretà d'alta qualitat és capaç de protegir entorns amb temperatures oscil·lants entre els -10ºC i 35ºC. S'utilitza tant a nivell industral com a particular, ja que vam aconseguir cobrir aïllar parets, sostres, façanes de cases.

Teules i teulades:

Les teulades solen ser coberts amb poliuretà per a, a més de les funcions comentades anteriorementeentre, evitar trencaments en les teules. D'aquesta manera, l'empresa s'estalvia futures obres.

Juntes:

Un dels usos principals d'aquest material. La seva aplicació entre les juntes prevé accidents i aïlla protegint d'accidents o desgast elements crucials en les edificacions.

Façanes:

L'escuma de poliuretà posseeix unes propietats que el fan acreditar la millor de les disposicions per impermeabilitzar façanes d'edificis i naus. D'aquesta manera queden ben cobertes i aconsegueixen aïllar els seus interiors.

Cablejat i instal·lacions elèctriques:

El poliuretà projectat és una fórmula molt eficaç per protegir cablejat i instal·lacions elèctriques, ja sigui de condicions extremes (temperatura) com d'inclemències temporals (pluja, foc ... etcètera).

Usos i aplicacions del poliuretà projectat

 • Aïllaments de poliuretà: gràcies a les seves condicions ignífugues i aïllants, aquesta escuma és ideal per ser utilitzat com a aïllant davant el foc, millorar l'acústica i assegurar una temperatura adequada en tot moment.
 • Muntatges amb poliuretà projectat: l'escuma de poliuretà és capaç de muntar elements de construcció com portes, finestres o corriments amb gran facilitat.
 • Segellat: una altra de les aplicacions estrella d'aquest producte és la del segellat de buits, reblert de irregularitats o esquerdes en façanes i parets. On vam aconseguir un aïllament total.
 • Control d'humitat: gràcies a la seva impermeabilitat davant l'aigua que permet que els tancaments transpiren l'aire correctament.

Si necessita més informació de com treballem l'aïllament en les seves reformes, o necessita un pressupost, pots fer-nos arribar les seves preguntes amb aquest formulari. Conegui totes les solucions que tenim:

La ubicació de la nostra empresa, en una ciutat de Barcelona, ​​ens ajuda a donar serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

Avantatges del poliuretà projectat:

 • Seguretat: a causa de la seva composició i caràcter ignífug.
 • Retardant del foc: capaç de retardar i protegir davant el foc tant en interior com en exteriors.
 • Aïllament enfront del fred i la calor extrems.
 • Amigable amb la pell i el contacte amb altres parts del cos.
 • Durabilitat enfront d'altres opcions d'aïllament
 • D'un o diversos usos: gràcies al seu format polvoritzable
 • Humitat controlada com a conseqüència de la seva aplicació
 • Barrera contra el soroll bidireccional (dins-fora i fora-dins)

Per què triar-nos?

Professionalitat: 

La qualitat dels nostres treballs i la satisfacció dels nostres clients, en les seves reformes, ens avalen com a professionals d'aquests serveis.

Servei:

Atenem treballs urgents a Barcelona, ​​des de projectes petits fins als més ambiciosos. Per a nosaltres, totes les obres requereixen un treball professional.

Experiència:

Més de 15 anys d'experiència treballant el poliuretà i les seves aplicacions per a aïllaments.

Seguretat: 

Treballem amb la seguretat dels nostres clients com a objectiu número u. La nostra metodologia està orientada a aconseguir els resultats més segurs per a naus, habitatges i grans construccions.

Honestedat:

Des del minut 1 fins al període post-venda, vetllem per les necessitats del client, donant el nostre punt de vista de la manera més sincera. Atenem totes les preguntes que pugui tenir sobre el seu servei.

Garantia: 

Estem tan segurs del nostre bon fer que oferim garanties de compliment dels estàndards de qualitat planificats.

Preu competitiu

La nostra qualitat / preu és immillorable. Demana'ns pressupost i veuràs.