Serveis

Poliuretà Projectat

Poliuretà Projectat A Barcelona Per A L'aïllament Acústic I Tèrmic

El poliuretà projectat , també conegut com escuma de poliuretà, goma escuma o poliuretà injectat, té múltiples aplicacions en el món de la construcció, edificació i llar.

La projecció és una tècnica que consisteix a aplicar aquest material in situ, polvoritzant-lo sobre la superfície desitjada, ja sigui en parets, sostres o façanes, en temps real.

El poliuretà és un material 100% innocu i saludable per a l’home , sempre que sigui aplicat per professionals i la superfície compti amb les condicions adequades (ventilació, temperatura, humitat … etcètera).

Les seves propietats el converteixen en un magnífic aïllant tèrmic, absorbent de sorolls i material de farciment per a diverses obres.

El poliuretà projectat és un dels materials aïllants tèrmics més eficients i duradors. En Projecció Vallès només utilitzem materials de la més alta qualitat per poder donar un servei integral.

Pioners En Poliuretà Projectat

En Projecció Vallès som  pioners en la utilització i implementació del poliuretà projectat  per a usos familiars i industrials. Així ho testifiquen nombrosos assajos recollits per l’ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació) com poden ser l’11 / 2351-840.

Són moltes les empreses i particulars que han confiat en la nostra experiència professional, per les seves solucions en aïllament acústic i tèrmics dels seus edificis, cases o naus industrials

On Aplicar L'escuma De Poliuretà?

Aquest material és polivalent tant en entorns a l’aire lliure com en interiors. El poliuretà d’alta qualitat és capaç de protegir entorns amb temperatures oscil·lants entre els -10ºC i 35ºC. S’utilitza tant a nivell industrial com particular, ja que vam aconseguir cobrir aïllar parets, sostres, façanes de cases. 

Les teulades solen ser coberts amb poliuretà per a, a més de les funcions comentades anteriorementeentre, evitar trencaments en les teules. D’aquesta manera, l’empresa s’estalvia futures obres.

Un dels usos principals d’aquest material. La seva aplicació entre les juntes prevé accidents i aïlla protegint d’accidents o desgast elements crucials en les edificacions.

 

L’escuma de poliuretà posseeix unes propietats que el fan acreditar la millor de les disposicions per impermeabilitzar façanes d’edificis i naus. D’aquesta manera queden ben cobertes i aconsegueixen aïllar els seus interiors.

El poliuretà projectat és una fórmula molt eficaç per protegir cablejat i instal·lacions elèctriques, ja sigui de condicions extremes (temperatura) com d’inclemències temporals (pluja, foc … etcètera).

Usos i aplicacions del poliuretà projectat

 • Aïllaments de poliuretà :  gràcies a les seves condicions ignífugues i aïllants, aquesta escuma és ideal per ser utilitzat com a aïllant davant el foc, millorar l’acústica i assegurar una temperatura adequada en tot moment.
 • Muntatges amb poliuretà projectat:  l’escuma de poliuretà és capaç de muntar elements de construcció com portes, finestres o corriments amb gran facilitat. 
 • Segellat:  una altra de les aplicacions estrella d’aquest producte és la del segellat de buits, reblert de irregularitats o esquerdes en façanes i parets. On vam aconseguir un aïllament total.
 • Control d’humitat : gràcies a la seva impermeabilitat davant l’aigua que permet que els tancaments transpiren l’aire correctament.

Avantatges Del Poliuretà Projectat:

 • Seguretat:  a causa de la seva composició i caràcter ignífug.
 • Retardant del foc:  capaç de retardar i protegir davant el foc tant en interior com en exteriors.
 • Aïllament  enfront del fred i la calor extrems.
 • Amigable amb la pell  i el contacte amb altres parts del cos.
 • Durabilitat  enfront d’altres opcions d’aïllament
 • D’un o diversos usos:  gràcies al seu format polvoritzable
 • Humitat  controlada  com a conseqüència de la seva aplicació
 • Barrera contra el soroll  bidireccional (dins-fora i fora-dins)
 •  

Si Necessita Més Informació De Com Treballem L'aïllament En Les Seves Reformes Necessita Un Pressupost, Pots Fer-Nos Arribar Les Seves Preguntes Amb Aquest Formulari.

On estem ubicats

La ubicación de nuestra empresa, en una ciudad de Barcelona, nos ayuda a dar servicios a cualquier lugar de Cataluña.

Demani el seu pressupost

Información
Tipo de servicio
Aislamiento
Nombre proveedor
Proyección Vallés,
Carrer de la Pelleria, 6,Les franqueses del vallés.,Barcelona-08520,
Telephone No. 628 05 54 60
Area
Cataluña
Descripcion
Empresa de aislamiento con poliuretano proyectado. Servicio en toda Catalunya, con más de 15 años de experiencia. Profesionales a tu disposición. Pide presupusto sin compromiso.

Más información? Contacta!:

Whatsapp

proyeccion contacto

Teléfono:

proyeccion contacto teléfono